CrossFit kids

Met veel enthousiasme kunnen we jullie mededelen dat we vanaf september ook CrossFit Kids lessen zullen gaan geven. De lessen zullen starten op maandag- en woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur en zijn geschikt voor sportieve kids in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. De lessen worden uiteraard aangepast aan het niveau van de kids, waarbij veiligheid en goed leren bewegen centraal staan. Op een leuke manier zullen ze de beginselen van veel CrossFit bewegingen leren, waarna ze moe en voldaan weer naar huis gaan. 

Hero WODs

Ook voor augustus staan weer twee nieuwe HERO WODs gepland. Dit zijn op 3 augustus Goodell en op 18 augustus Bradley C. Harper.

 

Evenementen

The CrossFit Games
Van 1 tot en met 4 augustus worden de jaarlijkse CrossFit Games gehouden. Dit is hét CrossFit event van het jaar. In Madison, Wisconsin strijden de beste crossfitters van de wereld om de titel: ‘The Fittest on Earth!’. Het ontvangstgebouw zal tijdens deze dagen vrij toegankelijk zijn voor leden die deze wedstrijden live op een grote beamer wil volgen. 

Trio Kwart Triathlon in Deil 
Twee teams van CrossFit Reset gaan op zaterdag 24 augustus geheel buiten hun CrossFit comfortzone wanneer ze deelnemen aan de Trio Kwart Triathlon in Deil. Kom je deze dappere resetters aanmoedigen? 

Summer Pilates Suppen
Op vrijdag 30 augustus van 20.00 – 22.00 uur gaan we met een leuke club Resetters suppen op de Linge. En niet zomaar suppen; tegelijkertijd worden de abs ook aan het werk gezet. Wil je mee? Geef ons even een heads up! 

Voedingsworkshop
Op zondag 8 september om 13.00 uur is alweer de derde en laatste voedingsworkshop. In de voorgaande workshop is onder meer de basis besproken van een gezonde en uitgebalanceerde voeding met pure producten.  Voeding is de basis om zo goed mogelijk te kunnen presteren, dus probeer bij die laatste workshop aanwezig te zijn!

The Open Qualifiers
Oktober wordt een drukke maand met veel leuke dingen! Voor de fanatiekelingen komt er dit jaar nóg een mogelijkheid om mee te doen met de qualifiers voor the Open. Heb je deze ambities niet? Niet getreurd want je kunt dit ook veel beter zien als een mooie gelegenheid het uiterste uit jezelf te halen, je eerste pull up eruit te persen en bovenal te proeven van de goede sfeer. Zoals gewoonlijk is er weer een Rx en een scaled divisie. 

Reset LAN-party
Wil je in plaats van nog meer sporten in de maand oktober ook eens even lekker onderuit gezakt zitten, dan is zaterdag 19 oktober tijdens de Reset LAN-party het geschikte moment. Een mega game spelen met en tegen elkaar is toch veel gezelliger dan alleen boven op je zolderkamer!   

Halloween WOD
Een nieuwe boxtraditie is de jaarlijkse Halloween WOD. Deze zal plaatsvinden op donderdagavond 31 oktober. Vorig jaar was dit een groot succes en had iedereen letterlijk alles uit de kast gehaald om in het meest angstaanjagende kostuum de WOD te komen doen. 

Terugblik op de maand juli

Ook in de maand juli was er naast de reguliere WOD genoeg te doen. Zo zijn er weer twee succesvolle HERO WODs geweest: Will Lindsay en Glen. Naast lekkere workouts zijn er ook enkele sociale evenementen geweest zoals de Beach Throwdown en Wipe-out. De lachende koppies zeggen genoeg!