CrossFit Kids gaat van start!

Op maandag- en woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur wordt CrossFit kids gegeven voor sportieve kids in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Het trainingsprogramma en de bewegingen zijn op maat gemaakt voor kinderen en goed leren bewegen en veiligheid staan hierbij centraal. De lessen zullen zowel in de CrossFit box als buiten in de prachtige omgeving van Landgoed Mariënwaerdt worden gegeven. 

Waarom CrossFit voor kinderen?
Kort samengevat: CrossFit maakt kinderen fitter en tegelijkertijd verbetert het hun cognitieve vaardigheden en stimuleert het een goede ontwikkeling van de hersenen. Door de hoge variëteit aan bewegingen voorkomt CrossFit dat kinderen zich specialiseren in één bepaalde sport. Dit kan de lichamelijke ontwikkeling beperken en de kans op blessures vergroten. CrossFit Reset biedt uw kind een veilige omgeving om uit te groeien tot een sterker persoon: zowel lichamelijk als mentaal. 

Hoe ziet een les eruit?
Elke les begint met een goede warming-up. Daarna zal kort aandacht besteed worden aan een stukje techniek en goed bewegen. Elke les zal een korte workout of the day (WOD) hebben en afsluiten met een spel. 

Hoe meld ik mijn kind aan?
Enthousiast geworden?! Meld uw kind aan voor een gratis proefles op maandag- of woensdagmiddag. Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar Info@resettrainingcenter.com, te bellen naar 06 10264712, door het scannen van de QR code, of via deze website (klik hier).

Hero WODs

In de maand september zullen we op verzoek van Paul van de Rijdt de Hero WOD ‘Kev’ houden op  vrijdagavond 6 september. Het is dan 10 jaar geleden dat zijn zoon Kevin sneuvelde in Afghanistan. 

  

Evenementen

Voedingsworkshop
Op zondag 8 september om 13.00 uur staat de laatste voedingsworkshop gepland. De derde en laatste workshop staat in het kader van ‘meten is weten’. 

VerjaardagsWOD Coach Arjan
Op 25 september komt er weer een jaarring bij in het voorhoofd van coach Arjan. Daarom wordt dit op op zondag 22 september uitgebreid gevierd met een leuke WOD op locatie. Introducés zijn welkom om mee te doen.

The Open Qualifiers
Over een kleine 6 weken gaat The Open van start. Misschien is het nog niet voor iedereen duidelijk wat The Open is, maar dit stuk geeft een aardig idee van wat de Open precies inhoudt en waarom ook beginnende CrossFiters mee kunnen doen: https://games.crossfit.com/article/crossfit-open-explained.  Officieel gaat The Open 10 oktober van start en gedurende 5 opeenvolgende weken zal elke week een andere WOD geprogrammeerd worden. Benieuwd wat de WODs van de vorige Open waren? Kijk dan op deze link: https://games.crossfit.com/workouts/open/2019.

Reset LAN-party
Voor alle (stiekeme) gamers van Reset organiseren we op zaterdag 19 oktober de jaarlijkse Reset LAN-party 

Halloween WOD 
Even lekker ongegeneerd gek doen kan op donderdagavond 31 oktober. Dan viert CrossFit Reset namelijk Halloween!  

Spelletjesavond
Ook voor de maand november staat er uiteraard weer wat leuks op de planning. Op zaterdag 9 november is de jaarlijkse spelletjesavond in de box. 

 

Terugblik op de maand augustus 

Tijdens de Hero WODs Brad-Harper en Goodell heeft iedereen zich weer van zijn of haar sterkste kant laten zien. Als community was er de mogelijkheid samen naar de CrossFit Games te kijken. Ook hebben een aantal fanatieke CrossFitters de sprong in het diepe gewaagd en het oncomfortabele van een nieuwe sport opgezocht. De Deilse Trio Kwart Triathlon was een uitdaging, maar met succes volbracht. We sluiten de maand af met een les pilatus-suppen!