Rooster

Trainingsmogelijkheid op zondag
We lanceren na The Open, vanaf 17 november, een nieuw uur en wel op ZONDAG 9.00. Op deze manier kun je 7 dagen per week een WOD draaien. 

CrossFit Kids
Inmiddels zijn we een maand bezig met de CrossFit Kids lessen op maandag- en woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur. Wat een enthousiaste kids en een blije gezichtjes hebben we gezien! Alles wordt aangepast op het niveau van de individuele kids, zodat iedereen mee kan doen aan de warming up, het onderdeel focus (techniek), de WOD, spelletjes en de challenge van de maand. Nieuwsgierig geworden? Boek een gratis proefles voor je kind, kom samen een keer langs en proef de sfeer! Aanmelden kan via deze link

Evenementen

The Open Qualifiers
Deze maand gaat The Open van start! Doe je mee? TOP! Onthoud dat het belangrijkste van The Open de sfeer en gezelligheid zijn. In deze setting doe je vaak nét wat meer dan tijdens een “gewone” training. Jong, oud, Rx, scaled: het is voor iedereen toegankelijk. En doe je niet mee? Kom dan vooral kijken en de rest keihard aanmoedigen! We hebben op vrijdagavond en zaterdagochtend gedurende 5 weken voldoende ruimte ingepland om de WODs te draaien. Onze eigen boxfotograaf Remy zal op zaterdag weer foto’s maken, dus vooral blijven shinen. Vergeet je niet te registreren via https://open.crossfit.com

Reset LAN-party
Op zaterdag 19 oktober gaat om 13.00 uur de jaarlijkse Reset LAN-party van start. Gedurende zaterdagmiddag, – avond en -nacht worden er lekker relaxed coole games gespeeld. 

Voedingsworkshop
Op zondag 20 oktober om 13.00 uur vindt de laatste voedingsworkshop plaats. Deze workshop staat in het kader van ‘meten is weten’. 

Halloween WOD 
Op donderdagavond 31 oktober vieren we Halloween. Net als vorig jaar gaan we verkleed weer een leuke WOD doen. 

Spelletjesavond
Trek die spelletjes uit de kast want op zaterdag 9 november is de jaarlijkse spelletjesavond in de box. Neem je leuke spellen en wat knabbels mee en het wordt gegarandeerd een gezellige avond.  

Workshop Olympic Weightlifting Waalsport 
Zaterdagmiddag 7 december gaat een klein clubje fanatiekelingen een workshop Olympic Weightlifting volgen om nog beter te worden in de clean, snatch en jerk.

Reset Rumble
De jaarlijkse box-competitie zal dit jaar worden gehouden op  zaterdag 14 december. Inmiddels is dit al de derde editie van de Reset Rumble, waarin de Resetters strijden om de felbegeerde titel van fitste Reset(s)ter van 2019.  

Terugblik op september

Heel bijzonder was deze maand de HeroWOD ‘Kev,’  ter nagedachtenis aan Kevin van de Rijdt. Kevin kwam op 6 september 2009 op 26-jarige leeftijd om in in Afghanistan. Precies 10 jaar later stond deze WOD bij heel veel Nederlandse CrossFit boxen op de programmering. Ook wij hebben met een clubje Resetters deze WOD gedaan. Een impressie van deze avond is hier te vinden

Ook de BDAY WOD van coach Arjan was een enorm succes! Onze eigen fotograaf Reem heeft weer leuke foto’s gemaakt en alles is met een drone vastgelegd.  Coach Arjan kan het komende jaar nog kersenbier drinken en alle deelnemers zijn moe en voldaan naar huis gegaan. Benieuwd naar het filmpje van deze geslaagde dag? 

Alsjeblieft!