Rooster

Extra trainingsmogelijkheid
Vanaf november bestaat de mogelijkheid om ook een WOD op zondagochtend te komen draaien. 
Tevens gaan na The Open ook de HeroWODs weer van start. De eerste zal plaatsvinden op zondag 17 november. 

CrossFit Lite Wintereditie
Met de wintermaanden op komst, liggen veel sportclubs stil of kunnen de lessen geen doorgang vinden vanwege regen, vorst of sneeuw. Wil je ondertussen wel genieten van al het lekkere eten rondom kerst en oudjaar, maar geen gevecht aan hoeven gaan met de weegschaal? Stiekem toch de gehele winter fit blijven, maar niet alleen aan de slag te hoeven gaan? CrossFit Reset zal in de maanden december, januari en februari een zogenaamd CrossFit Lite uur aanbieden op de woensdagavond. Zo kun je toch de hele winter fit blijven. Neem je teamgenoten mee en kom samen sporten in Beesd.

De CrossFit-Lite trainingen zijn gebaseerd op onze reguliere Crossfit trainingen, maar dan zonder gecompliceerde bewegingen. Je gaat voornamelijk trainen met je eigen lichaamsgewicht en maakt hierbij gebruik van verschillende attributen, zoals kettlebells, medicine balls, dumbells, etc. Je traint met een diversiteit aan (functionele) oefeningen en dan ook nog eens op zeer hoge intensiteit. Gedurende de winter blijft je dus lekker fit en kun je fitter dan ooit het nieuwe jaar beginnen. 

Ben je erachter gekomen dat CrossFit misschien toch wel goed bij je past? Start dan met onze fundamentals, waar de beginselen van Crossfit worden doorgenomen en kom daarna meedoen met de trainingen!

CrossFit-Lite in het kort: 

  • Intensieve workouts
  • Alles op je eigen niveau, dus geschikt voor iedereen
  • Uitdagend
  • Kleine groepen
  • Fundamentals zijn niet noodzakelijk voor deelname
  • Niet afhankelijk van het (slechte) weer
  • Gratis proefles bij aanmelding vóór 1 december 2019

Wanneer en waar: 
Gedurende de maanden december, januari en februari elke woensdagavond van 18.30-19.30 aan de Mariënwaerdt Dwarssteeg 3 te Beesd. De kosten van een training bedragen €30,- per maand. Voor meer informatie: vraag een van onze coaches! 

Evenementen

 

The Open Qualifiers
20.1, 20.2 en 20.3 zitten er weer op en we kunnen niet wachten tot 20.4 en 20.5 bekend worden gemaakt. De energie de afgelopen WODs was geweldig en er zijn door iedereen weer mooie prestaties neergezet. Toeschouwers zijn van harte welkom, dus ben je benieuwd naar al dit spektakel? Sluit dan gerust aan. Wie weet raakt het een snaar en schrijf je je volgend jaar ook in!

Workshop Olympic Weightlifting Waalsport 
Op zaterdagmiddag 7 december gaat een klein clubje fanatiekelingen een workshop Olympic Weightlifting volgen bij de Gewichthefacademie Waalsport in Oosterhout.

Reset Rumble 
Volgende maand, op zaterdag 14 december,  is de derde editie van de Reset Rumble! Het belooft weer een reuze gezellige dag te worden. Net als voorgaande jaren organiseren we weer 3 uiteenlopende WODs, met een typisch Reset randje. Schalen is voor niemand nodig! De WODs zijn voor iedereen mogelijk en er zit altijd wel iets tussen waar jij goed in bent.

Terugblik op de maand Oktober

De maand oktober was een erg drukke maand vol evenementen. Hoogtepunt waren 20.1, 20.2 en 20.3 van The Open. Met de LAN-party en de voedingsworkshop in het weekend van 19 en 20 oktober was er ook voor een ieder wat leuks te doen. De Halloween WOD is dit jaar voor het eerst ook met de kids gevierd!