ONLINE PERSONAL TRAINING

TIJDELIJKE AANBIEDING ALLEEN VOOR RESETTERS!

Naast groepstraining en personal training, heb je bij ons ook de mogelijkheid om ONLINE Personal Training te volgen. Corona heeft ervoor gezorgd dat iedereen meer thuis moet doen, waaronder trainen en hier is Jeroen mee aan de slag gegaan. Hij begeleidt al een aantal mensen op afstand en met succes!

Dit willen we jullie niet onthouden, dus om jullie nog beter te helpen met het behalen van jullie doelen hebben we een scherpe tijdelijke aanbieding voor jullie:

EERSTE DRIE MAANDEN 50% KORTING OP ONLINE PERSONAL TRAINING
(normaal €150, nu €75 per maand)

Maar Jeroen, ik vermaak me al prima met de groepstrainingen. Waarom zou ik Online Personal Training willen volgen? Uitstekende vraag en dat leg ik je verderop graag uit. Maar… je hoeft niet te kiezen! Je kan het bij Reset namelijk allebei doen. Als je (Online) Personal Training doet bij ons krijg je toegang tot alle groepstrainingen. Dat zit dan bij je abonnement inbegrepen. In plaats van die €50 per maand betaal je dan €75 en heb je Online Personal Training PLUS je groepstrainingen. Goede deal toch?

Maar goed, waarom zou je kiezen voor Online Personal Training als je al in je nopjes bent met onze groepstrainingen? De groepstrainingen zijn (uiteraard) top, maar ze hebben ook hun beperkingen. Zo ben je voor je trainingen gebonden aan het rooster. Je kunt niet zelf bepalen wanneer je wil komen trainen.
Daarnaast is er beperkt plaats. Zit een uur vol, dan grijp je ernaast en moet je op de wachtlijst of op een ander moment inschrijven.
Online Personal Training lost dit op. Je kunt altijd trainen op het moment dat  jou het beste uitkomt.

De groepstrainingen zijn zo geprogrammeerd dat je altijd een volwaardige training doet. Je komt niks tekort. Maar het is nog steeds gemaakt voor een groep, dus geen maatwerk. Misschien moet jij bijvoorbeeld meer tijd stoppen in het trainen van mobiliteit of stabiliteit. Hier kom je in een groepstraining niet (altijd) aan toe. Als je Online Personal Training volgt, krijg je een volledig op maat gemaakt programma voor zoveel dagen als je wil / nodig hebt. Een programma dat speciaal voor jou gemaakt is  zal ervoor zorgen dat jij sneller vooruitgang boekt.

Naast beweging pak ik ook nog eens andere zaken met je op, zoals voeding en gedrag. Hier komen we niet aan toe in dat uurtje dat ik je in de box heb. Dan gaat alle tijd op aan het draaien van een effectieve workout. Maar als we meer tijd hebben, dan kunnen we die andere zaken ook tackelen. Misschien is het juist je etenspatroon of zijn het bepaalde gewoontes waar je tegenaan blijft hikken. Met Online Personal Training kun je met mijn hulp die horde eindelijk nemen.

Voordat het een boek wordt even beknopt een paar voordelen van Online Personal Training onder elkaar:

 • Train zo vaak als je wil. Je programma kan bestaan uit 1 tot 7 trainingsdagen per week. Net wat jij nodig hebt.
 • Train wanneer je wil. Je zit voor je eigen training niet aan ons rooster vast.
 • Train waar je wil. Je enige beperking is wellicht je materiaal. En ook daar is een mouw aan te passen. (we willen je, indien mogelijk, best wat uitlenen).
 • Je hebt je trainingsprogramma en coach (mij!) altijd op zak. Je hebt snel toegang tot beiden via de handige TrueCoach app.
 • Voordelig voor je portemonnee. 1-op-1 Personal Training kost je €50 per uur. Voor Online Personal Training betaal je veel minder, maar je hebt wel zo’n beetje alle voordelen.
 • Geen reistijd. Je kan in een ander land zitten en nog steeds gebruik maken van de kennis en kunde van Reset.
 • Altijd een stok achter de deur. Ik houd je ALTIJD in de gaten… niet alleen dat uurtje in de box.
 • Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik had mezelf beloofd dit kort en bondig te houden.

Deze aanbieding doe ik op dit moment alleen aan jullie! 

Want ook aan Online Personal Training zitten grenzen. Er gaat een hoop tijd zitten in het schrijven van programma’s, beantwoorden van jullie vragen en het analyseren van jullie trainingsresultaten. Om de kwaliteit te waarborgen, kan ik dus maar een beperkt aantal mensen op deze manier begeleiden . Jullie hebben Wendy en mij altijd gesteund en zijn bij Reset gebleven. Dat waardeer ik enorm en daarom hebben jullie een streepje voor. Vandaar dat ik jullie als eerste deze aanbieding doe.

Uiteindelijk is het een kleine upgrade ten opzichte van je huidige abonnement, maar je krijgt er wel ontzettend veel voor terug.

Bij elke aanbieding horen spelregels, dus om onduidelijkheid te voorkomen en omdat ik graag duidelijk en transparant blijf, zet ik die voor jullie nog eens op een rijtje:

 • Aanbieding is geldig tot 15 maart
 • Eerste 3 maanden 50% korting (Dat is dus €75 per maand, daarna €150 per maand)
 • Maandelijks opzegbaar
 • Toegang tot groepslessen inbegrepen.
 • Lenen van materiaal in overleg mogelijk

Zoals gewoonlijk is het toch weer een lang verhaal geworden. Het was nodig denk ik. Lees je nog mee? En ben je nou enthousiast geworden over Online Personal Training of wil je er meer over weten? Stuur me dan NU een berichtje. Appen of mailen is prima. Wacht er niet mee, want van uitstel komt afstel. Als je nu een goed gevoel erover hebt, dan zal dat een goede reden hebben. Daar moet je wat mee doen!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Jeroen